Lev Livet uden Grænser – Bare Husk at Tjekke Dine Bremser!

Barn leger


Det kan være lidt for let, at blive fange i sit eget hjem. Det kan godt ske, at du ikke har den stribede fængsels-uniform på, og at maden er noget bedre, end det, der serveres til folk i fangeskab. Men det er alligevel utroligt trist, hvis man aldrig kommer udenfor. Selvom du sikkert kommer udenfor huset, hvornår var du så sidst udenfor nabolaget? Hvad med byen? Kommunen?

Danmark er et lille land, så det er let at komme rundt omkring til det hele. Alligevel er der mange, der aldrig rigtigt får gjort nytte af det faktum. Måske er vi simpelthen for magelige: vi har jo allesammen hørt ordsproget “Ude godt, men hjemme bedst”. Jeg vil dog personligt sætte spørgsmålstegn ved, hvorvidt vi fuldt ud kan nyde, hvor godt vi har det derhjemme, hvis vi ikke engang imellem tager ud, og oplever noget andet. Det er måske vigtigt at sige, at det ikke skal misforstås: det er ikke fordi vi skal ud at opleve hvor slem verden kan være, for at sætte pris på det vi har. Nej, tværtimod skal vi opleve hvor fantastisk det er, at rejse rundt og få nye oplevelser og indtryk, så vi derefter kan komme hjem, slappe af og nyde vores hjem og lokalområde med nye friske øjne.

Det kræver virkeligt ikke særligt meget, at komme derud. Vi har rigtig god offentlig transport i Danmark, så du kan hoppe på en bus eller et tog, og komme nærmest hvor som helst hen i landet. Vil du have noget mere frihed og kontrol, så køb dig en Ny Renault Captur, og kom afsted! Hvis du har lyst til at komme langt ud på landet, og ikke bekymre dig for meget om skidt og snavs på bilen, så er en brugt Renault Captur måske et bedre valg: det eneste der reelt er vigtigt er, at du dropper undskyldningerne, og kommer ud og får én på opleveren!

Når du først er kommet dig over chokket ved, at rejse rundt, vil du sandsynligvis begynde at blive helt bidt af det! Det kan være fantastisk vanedannende sådan hele tiden at få nye indtryk. Her vil jeg dog sige på forhånd, at det er vigtigt også at bremse op! Mange oplevelser bliver så meget bedre, hvis man giver sig tid til virkeligt at fordybe sig i dem. Så lev dit liv uden grænser, men husk at tjekke dine bremser! Der er masser at opleve derude, men det betyder ikke, at du skal skynde dig igennem det: tag din tid, og få det hele med. Det er ofte i stresseriet og jagten på, ikke at misse noget, at vi overser allermest: så tag det roligt, og se hvad der sker. Spænd sikkerhedsselen og oplev verden med manér!