3 fordele ved at eje en stationcar

Bil

Er du på udkig efter ny bil? Så bør du vælge en stationcar. Nej, vi behøver ikke at vide, om du har børn eller overhovedet er gift, i et forhold eller single. En stationcar kan sagtens være det rigtige valg for folk i alle de fire kategorier, så det er altså også noget, du bør overveje, når du leder efter en ny bil. Hvis du ikke tror på os, så læs videre her om tre fordele ved at eje en stationcar frem for de fleste andre moderne biler. Nogle af dem overrasker dig sikkert, men det vigtigste er, at du kan træffe det bedste valg, der passer til dine behov.

Der er er kæmpe stort bagagerum, så uanset om du har brug for at handle stort ind eller bare gerne vil have plads til et god anlæg bagi, får du altså masser af plads til det. Mange undervurderer, hvor brugbart det kan være at have så meget plads, men for dem, der har prøvet at eje en stationcar, bliver det noget helt uundværligt. At skifte en stationcar ud med en almindelig bil svarer lidt til at flytte fra eget hus med tre soveværelser og en kæmpe stue til en lille lejlighed, hvor køkken og stue ikke er adskilt.

Mange tror, at en stationcar altid ser kedelig og trist ud, men de har i hvert fald ikke set en Mercedes C-Klasse i al dens pragt. En flottere bil er svær at designe, og så har den selvfølgelig alt det luksus, man forventer af en Mercedes, og en masse bekvemmeligheder inden i, der virkelig kan øge køreglæden. Uanset om du har børn eller ej, så kan et underholdningssystem med tv og så videre til hver passager uden tvivl gøre køreturen til en mere behagelig oplevelse. Hvis det ikke lyder som noget for dig, kan du selvfølgelig også få en version uden al det ekstra gejl eller med noget andet gejl, der passer bedre til dig og dine passagerer.

Den sidste fordel vi vil nævne er, at du højst sandsynligt er bedre sikret, hvis du en gang ender i et uheld. De fleste stationcars har et virkelig stort fokus på sikkerhed, fordi de primært bliver købt af børnefamilier, der bestemt ikke vil risikere, at deres børn kommer til skade. Hvis bilen er sikker nok til et lille barn, hvor lidt tror du så, der sker med dig, hvis uheldet endelig er ude? Modsat mange andre nye biler er mange stationcars ikke en bunke plastik, der folder sammen, hvis man kører ind i et træ med en fart på 40 km i timen. Det er skræmmende, hvor meget der bliver sparet på alle de vigtigste ting i mange biler nu til dags, så det er noget, du bør være opmærksom på, uanset om du i sidste ende vælger en stationcar eller ej.